Online Sneaker Magazine » Adidas, Nieuws » Adidas Originals by Jeremy Scott JS Wings 2.0 Sneaker
Adidas Originals by Jeremy Scott JS Wings 2.0 Sneaker
Deze komen uit in augustus 2010, het nieuwste verzinsel van de Adidas x Jeremy Scott samenwerking, de JS Wings 2.0.
Gelijk aan zijn voorganger, heeft de JS Wings 2.0 de kenmerkende vleugels, hier uitgevoerd in zwart/wit.
En ondanks dat ze erg op hun voorganger lijken zal het ongetwijfeld weer een groot succes worden!

Related posts:
LA Gear Up Lights 2009.....ze zijn terug!!!
Nike: Big Nike High “Kill Bill”
Nike Air Max 1 ND Blauw/Grijs/wit
Air Jordan 2010 – “Undertow”, one of a kind!!
Jurjen Semeijn goes out of the box,...
De Quebec-lady van Quick is weer terug van weggeweest!
New Balance 1500 "Made in England" Herfst 2011
Ellesse Heritage Marathon 84
Undefeated x Puma Clyde ‘Ripstop’ Pack
Gourmet Herfst & Winter ’12 Preview
Filed under: Adidas, Nieuws · Tags: Adidas Originals by Jeremy Scott JS Wings 2.0 Sneaker











hoeveel kosten deze juweeltjes??
deze kosten 200 euro
wil ze zoo super graag
Jesus 200 euro. Naja is het meer waard dan 200 euro voor uggs
omfg ik wil zeeeeeeee
is er trouwens een betrouwbare site waar ik deze schoenen kan kopen?
want de meeste sites ben ik niet zeker van :/
een paar sites die ik tot nu toe het meest betrouwbare vind.
http://www.adidasjeremyscott.com/
http://www.j23sneakers.com/
er is ook een groot verschil in prijzen dus ik weet niet goed waar ik moet beginnen :/
let op!! deze sites: http://www.adidasjeremyscottwings.com en schuhkaufen.com/js_wings zijn nep! er eens ingedoken en met hulp achter gekomen dat ze pas sinds 14feb j.l bestaan en geregistreerd staan in china.
ver*****ratieve is dat t lijkt of je via paypal betaald(dus dan heb je garantie op geld retour als t niet goed is),maar je komt uit bij betaalsite payment@payment118.com.deze bestaat ook pas n maand en komt ook uit china!!
ps dus ook de site waar rianne over schrijft: http://www.adidasjeremyscott.com IS NEP!!!!!!
IS DEZELFDE ALS http://www.adidasjeremyscottwings.com.
ik vind de prijzen van j23sneakers.com ook wel erg goedkoop..maar geen zin me daar ook weer in te verdiepen.als iemand wet of deze site wel echt is,met bewijs,let me know!
waar staat dat ze 200eu zijn? ik zag ze voor 90 eu:P
waar zijn ze te koop :O
sooooooo cheap ??? waar koop je se ??
gwn via http://www.adidas.nl kopen is veiligst en zeker van dat ze echt zijn 200 euro
Hey met toeval zag ik net jou stukje en ik ben ultra gelukkig geworden. Heb je ook een RSS feed zodat ik je in de gaten kan blijven houden? Ga zo door.